Webinar cu tema: „Aplicația Annoto editor integrată în platforma e-learning Moodle”

Webinarul cu tema: „Aplicația Annoto editor integrată în platforma e-learning Moodle”
a avut loc în data de 09.12.2021, cu 43 de participanți online. Acces înregistrare;

Annoto permite participanților la curs să adauge adnotări pe parcursul derulării unei resurse video, la un anumit moment (minut-secundă, cu caracteristici cheie precum note personale de tip text, comentarii, înregistrare audio-video, captură de ecran și multe altele). 

Annoto reușește cu ajutorul materialelor video să depășească  experiența pasivă de „redare/pauză”, oferind profesorilor  informații despre studenți în timp util (de exemplu: care dintre cursanți a rămas în urmă?, cine se luptă să avanseze prin conținut?) sau în contextul conținutului video livrat ( exemplu: conținutul  video-ului a fost clar?, materialul a fost urmărit până la sfârșit?- aceasta fiind o condiție de acces la alte materiale în funcție de parcurgerea completă a conținutului  video).

Mai multe despre Annoto

Annoto poate acoperi toate cazurile particulare de utilizare a conținutului de tip video și este utilizat pentru sarcinile studenților, dezvoltarea abilităților, învățarea într-un mediu colaborativ, vizionarea ghidată de tutoriale, evaluarea de către colegi și multe altele.
Annoto este integrat și funcționează în platforma Moodle, (fără a redirecționa instructorul în afara Moodle LMS) și acceptă o varietate de surse video precum H5P, Vimeo, YouTube și multe altele.
Annoto este folosit de cele mai importante universități și organizații din lume, cum ar fi NYU, Georgia Tech, Universitatea din Utah și OECD.
Annoto este poziționat în cel mai critic loc al sistemului de învățare, între utilizator și conținutul video, oferind capacitatea de a influența procesul de învățare al utilizatorului precum și conținutul video livrat.