Sistemul Cisco Webex integrat pe platforma e-learning Moodle

  Sistemul Cisco Webex este integrat pe platforma de e-learning Moodle a Universității de Vest din Timișoara și permite desfășurarea de videoconferințe,        oferind următoarele facilități:

  Cisco Webex Meetings Suite

  Permite următoarele soluții de conferință video și web, fiecare cu o capacitate de 1000 de participanți pe sesiune:

  • Serviciu Cisco Webex Meetings;
  • Serviciu de instruire Cisco Webex;
  • Serviciu Cisco Webex Events.

  Management de conținut

  Permite stocare de înregistrare bazată pe rețea (NBR), oferind o valoare inițială de stocare de 50 GB, cu o depășire nelimitată activată gratuit. Spațiul de        stocare nelimitat este oferit până la un an.

  Mesagerie îmbunătățită în echipele Cisco Webex

  Asigură colaborare securizată, echipă all-in-one de la Cisco Webex. Cisco Webex Teams este o aplicație pentru munca în echipă continuă. Face posibilă        munca în spații de lucru sigure, unde toată lumea poate contribui oricând cu mesagerie, partajare de fișiere, white board, întâlniri video, apeluri și multe     
  altele.

  Cisco Cloud device registration

  Permite înregistrarea dispozitivelor cloud și oferă posibilitatea de a înregistra dispozitivele video Cisco achiziționate în avans în cloud Cisco Webex, fără a    fi nevoie de infrastructură locală.

  Servicii hibride Cisco Webex

  Permite integrarea activelor IT cu Cisco Webex pentru a oferi o singură experiență integrată. Serviciile hibride Cisco Webex sunt Serviciul de apel, Serviciul    Calendar, Serviciul Director, Video Mesh și Serviciul de securitate a datelor.